Snel-info
Kleurcode:
Geel
Er mag gevlogen worden.
Voorzichtigheid geboden!
Laatste update: 01/06/2018
Kleurcode informatie

Grasmaaien:

Geen maaibeurten gepland.

Volgende vliegdagen:

  • wo 15 augustus : OLV Hemelvaart
  • do 1 november : Allerheiligen
  • vr 2 november : Allerzielen
Alle extra vliegdagen

Weersituatie op PMF:

099_10-feb-2008_06.jpg
Knuffelvliegen 2009
Het knuffelvliegen van 2009 zit erop. We hebben een recordaantal van 280 knuffels een luchtdoop en brevet kunnen geven. Het weer was prachtig en de kinderen hebben zich kunnen uitleven bij de balonnenclown, op het springkasteel, met de werpvliegtuigjes en natuurlijk tijdens de vluchten!

We bedanken uiteraard alle piloten voor het enorme aantal vluchten en uiteraard ook al onze leden die door hun inzet alle bezoekers een leuke namiddag bezorgd hebben.

Alle foto's staan in ons fotoalbum. Klik hier om het album te openen.

Ook het verslag van het knuffelvliegen kun je hier downloaden als PDF-bestand. Dit verslag verschijnt ook in VML tijdingen.

 


 

We zoeken uiteraard ook piloten die de knuffels een luchtdoop willen komen geven. Als je interesse hebt om mee te vliegen, klik dan hier voor meer informatie om je in te schrijven.

Foto's en verslagen van de vorige keren vind je onderaan deze pagina.

Voor een routebeschrijving klik je hier.

 

Voor de bezoekers en hun knuffels

Dit jaar organiseren we voor de derde keer het 'Knuffelvliegen'.

Het knuffelvliegen is een dag waarop alle kinderen hun knuffeldier een luchtdoop kunnen laten maken in een modelvliegtuig. Vorig jaar hebben we meer dan 200 knuffels een luchtdoop gegeven.

Na de landing krijgt de knuffel natuurlijk ook een vliegbrevet als bewijs dat hij gevlogen heeft.

Iedereen is welkom, zowel de kinderen als hun ouders, grootouders,... Er worden strooibriefjes verspreid in de scholen in de buurt maar ook andere kinderen zijn zeker welkom, met hun knuffel uiteraard!

We voorzien randanimatie en een gezellige tent aan ons veld waar er iets kleins kan gegeten en gedronken worden tegen democratische prijzen. In de loop van de namiddag zullen enkele van onze toestellen ook snoep droppen voor de kinderen.

Deze knuffelvliegdag zal doorgaan op zondag 10 mei 2009 vanaf 10 uur. We hopen er iets onvergetelijks van te maken, zowel voor de kinderen als de piloten die voor de verandering eens echte passagiers aan boord hebben.

Tot dan!

Routebeschrijving: klik hier

 

Foto's en verslagen van de vorige edities

Je kunt de foto's van de vorige keren bekijken via de volgende links:

Van beide edities zijn ook verslagen geschreven, je kunt ze bekijken via de volgende links:

Beide documenten zijn PDF-bestanden. Deze verslagen zijn ook in VML-tijdingen verschenen, dat is het magazine van de Vlaamse Modelluchtvaartvereniging.