Snel-info
Kleurcode:
Geel
Er mag gevlogen worden.
Voorzichtigheid geboden!
Laatste update: 01/06/2018
Kleurcode informatie

Grasmaaien:

Geen maaibeurten gepland.

Volgende vliegdagen:

  • wo 15 augustus : OLV Hemelvaart
  • do 1 november : Allerheiligen
  • vr 2 november : Allerzielen
Alle extra vliegdagen

Weersituatie op PMF:

1_Jets_Over_Pampa_2012__155_Dirk.jpg
Organisaties 2010

Alle evenementen voor 2010 zitten erop. Op deze pagina vind je wat we dit jaar organiseerden. Klik op de naam van het evenement of op de fotootjes om de uitgebreide info, foto's e.d. te bekijken.

 


 

Clubdag

zondag 18 april

Op zondag 18 april 2010 organiseerden we onze jaarlijkse clubdag. Voor de leden organiseerden we ook proeven voor het vliegbrevet. Meer info, en de groepsfoto van vorig jaar, vind je via deze pagina.

 

 

 

Knuffelvliegen 2010

zondag 9 mei

Op deze dag nodigden we alle kinderen (samen met hun ouders) uit om hun knuffel een luchtdoop te geven in een echt modelvliegtuig. Achteraf kregen de knuffels een vliegbrevet als bewijs dat ze gevlogen hebben.

Met ruim 330 knuffels is het knuffelvliegen dit jaar opnieuw een groot succes geweest.

We bedanken de piloten voor alle vluchten die ze maakten om onze jonge bezoekers (en vooral hun knuffels) een leuke dag te bezorgen! Natuurlijk vergeten we ook onze eigen mensen niet.

De foto's staan in ons fotoalbum. Klik hier om het album te openen.

 

Uitstap airshow Gilze-Rijen 2010

zaterdag 19 juni

Op zaterdag 19 juni 2010 organiseerde PMF een busreis naar de "Luchtmachtdagen van de Koninklijke Luchtmacht" op de vliegbasis van Gilze-Rijen (NL).

De foto's van toen vind je hier in ons fotoalbum!

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarop bezoekers op een directe manier kunnen kennismaken met de mensen, het materieel en de activiteiten van de Koninklijke Nederlandse Luchtmacht met een aantrekkelijk vliegprogramma en een staticshow waar de vliegtuigen van dichtbij te bekijken zijn.

De toegang is gratis. Er zijn maar 54 zitplaatsen op de bus. Daarom vragen we om je zo snel mogelijk te aan te duiden op de lijst in de kantine of een mailtje te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Gilze-Rijen ligt op ruim 100 km van PMF, dus de busreis duurt normaal niet al te lang.

 

Jets over Pampa 2010 Go to our English website

weekend van 24 en 25 juli

De twintigste Jets over Pampa was een enorm succes met opnieuw prachtige straaljagers en uitstekende vliegkunsten!

Een kort verslag, de lijst met de top 5 en de andere uitgereikte trofeëen vind je via de Jets over Pampa pagina.

Alle foto's vind je hier in ons fotoalbum. Foto's van vrijdagavond staan hier apart.

Klik hier voor de reportage over Jets over Pampa tijdens het VRT journaal op zondag 25 juli om 13u, 19u en tijdens het laatavondjournaal!

Jets over Pampa zal in 2011 doorgaan op zaterdag 23 en zondag 24 juli. Tot dan!

 

PHantasy in blue fly-inn

zondag 15 augustus

Phantasy in blueOp zondag 15 augustus zakten de mensen van de Nederlandse stichting PHantasy in blue af naar het veld van PMF voor een fly-inn. Ze vliegen met tot in de puntjes nagebouwde schaalmodellen van alle vliegtuigen die ooit bij de Nederlandse luchtmacht gevlogen hebben.

Zes jaar geleden, in 2004, waren ze ook te gast bij ons. Foto's van toen vind je hier in ons fotoalbum. Een filmpje van toen kun je bekijken op onze video-pagina, helemaal onderaan.

 

Halloween clubwedstrijd

zondag 31 oktober

We houden van fun, daarom zullen we op zondag 31 oktober vanaf 10u naar ons clubterrein komen met een nieuwe Halloween-vlieger. Let wel: je toestel mag nooit voor 31 oktober 2010 gezien zijn in de club. Het is de bedoeling dat je iets nieuws in mekaar zal knutselen.
Je mag kits kopen of zelf ontwerpen.

Dat weekend zullen de aanwezige dames (leden en niet-leden) samen een jury vormen en de toestellen beoordelen.