Snel-info
Kleurcode:
Geel
Er mag gevlogen worden.
Voorzichtigheid geboden!
Laatste update: 01/06/2018
Kleurcode informatie

Grasmaaien:

Geen maaibeurten gepland.

Volgende vliegdagen:

  • wo 15 augustus : OLV Hemelvaart
  • do 1 november : Allerheiligen
  • vr 2 november : Allerzielen
Alle extra vliegdagen

Weersituatie op PMF:

13_Jets_Over_Pampa_2010__15_Hans.jpg
Uitstap airshow Gilze-Rijen (NL) 2010
zaterdag 19 juni

Op zaterdag 19 juni 2010 organiseerde PMF een busreis naar de "Luchtmachtdagen van de Koninklijke Luchtmacht" op de vliegbasis van Gilze-Rijen (NL).

De foto's van toen vind je hier in ons fotoalbum!

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarop bezoekers op een directe manier kunnen kennismaken met de mensen, het materieel en de activiteiten van de Koninklijke Nederlandse Luchtmacht. De pijlers van de Open Dagen zijn ook dit jaar weer onveranderd: een aantrekkelijk vliegprogramma, een staticshow waar de vliegtuigen van dichtbij te bekijken zijn en een tentoonstellingsterrein.

De toegang is gratis. Jaarlijks bezoeken meer dan honderdduizenden mensen de luchtmachtdagen.

Foto's van de luchtmachtdagen in 2006 in Leeuwarden, en in 2005 in Gilze-Rijen, vindt je in ons fotoalbum.

Meer info vind je over de luchtmachtdagen vind je op de site van de Nederlandse defensie.

 


 

De bus vertrekt op 19 juni om 7u00 aan de toren op het schietveld (waar PMF gelegen is). Let op, er zijn maar 54 zitplaatsen. Daarom vragen we om je zo snel mogelijk te aan te duiden op de lijst in de kantine of een mailtje te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Gilze-Rijen ligt op ruim 100 km van PMF, dus de busreis duurt normaal niet al te lang. We verwachten ten laatste om 22u terug te zijn, maar waarschijnlijk vroeger.

De toegang in Gilze-Rijen is gratis. Voor onze leden en de medewerkers op de jetmeeting is de reis gratis, anderen betalen een kleine bijdrage.