Snel-info
Kleurcode:
Geel
Er mag gevlogen worden.
Voorzichtigheid geboden!
Laatste update: 02/03/2019
Kleurcode informatie

Grasmaaien:

Geen maaibeurten gepland.

Volgende vliegdagen:

 • ma 22 april : Paasmaandag
 • wo 1 mei : Feest vd Arbeid
 • do 30 mei : O.H. Hemelvaart
Alle extra vliegdagen

Weersituatie op PMF:

Jets over Pampa (086).JPG
Archief

Welkom op de PMF archiefpagina. Via deze pagina kun je snel navigeren doorheen ons archief. Je vindt hier de webpagina's die onze evenementen moesten aan- en afkondigen. Op deze pagina's vind je steeds een link naar de foto's en vaak ook naar het verslag zoals dat ook in VML tijdingen verschenen is. Foto's van onze organisaties vind je ook steeds in ons fotoalbum. Er zijn de afgelopen jaren ook enkele filmpjes gemaakt, je vindt ze terug op onze video-pagina.

Gebruik de links onder het item 'Archief' in het Navigatievenster om handig door ons archief te navigeren.

 

Historiek van PMF

Je vindt via de Navigatie aan de linkerkant ook een link naar de historiek van PMF. Dat is een korte samenvatting van de mijlpalen in het bestaan van onze vereniging. Deze historiek werd opgesteld naar aanleiding van ons 25-jarig bestaan in 2007.

 

 

Archieven:

 • Jets over Pampa archief   ( 27 Artikelen )

  Jets over Pampa is een jaarlijkse vliegshow met radiobestuurde modelstraaljagers. Deze jetmeeting trekt jaarlijks een honderdtal piloten met nog meer toestellen uit verschillende landen naar ons veld.

 • Overige organisaties 2018 archief   ( 4 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2018 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Overige organisaties 2017 archief   ( 3 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2017 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Overige organisaties 2016 archief   ( 3 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2016 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Overige organisaties 2015 archief   ( 3 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2015 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Overige organisaties 2014 archief   ( 4 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2014 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Overige organisaties 2012 archief   ( 4 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2012 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Overige organisaties 2011 archief   ( 4 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2011 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Overige organisaties 2010 archief   ( 6 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2010 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Overige organisaties 2009 archief   ( 6 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2009 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Overige organisaties 2008 archief   ( 5 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2008 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Overige organisaties 2007 archief   ( 5 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2007 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Overige organisaties 2006 archief   ( 4 Artikelen )

  In dit deel van het archief vind je pagina's over onze kleinere activiteiten die we in 2006 organiseerden en die niet behoren tot 'Jets over Pampa' of het indoorvliegen.

 • Indoor archief   ( 1 item )

  Tijdens de winter organiseert PMF verschillende indoorvliegdagen waar piloten met kleine toestellen binnen in een sporthal vliegen. We organiseren ook indoormeetings. Hier vind je artikels over onze indoorevenementen.